نماينده تجاري مجمع جزاير کومور مبادلات تجاري بين استان قم و جزاير کومور بايد گسترش يابد

تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۷ | عنوان: كومور


-نماينده تجاري مجمع جزاير کومور در ديدار با مديران سازمان بازرگاني قم خواستار توسعه روابط تجاري فيمابين قم و اين مجمع جزاير شد.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان بازرگاني قم ، "شيخ محمود عبدالله ابراهيم"،قم را نه تنها به عنوان يک پايگاه تفکر ديني بلکه بعنوان يک پايگاه اقتصادي با پتانسيل هاي بالفعل و بالقوه تجاري واقتصادي توصيف کرد.
وي اظهار داشت:امروز مسئولان سياسي و اقتصادي مجمع جزاير کومور به دنبال افزايش سهم استان قم در مبادلات تجاري با کشور خود هستند .
وي بااشاره به فرصتهاي سرمايه گذاري درمجمع جزاير کومور و شرايط اقتصادي حاکم بر اين کشور افزود : مجمع جزاير کومور پس از استقلال بخاطر قطع کمک فرانسويان ازلحاظ اقتصادي دچار رکود شد و در حال حاضر به منظور توسعه اقتصادي وآباداني هرچه بيشتر بيش ازگذشته به کمک بين المللي کشورهاي مسلمان از جمله ايران نيازمند است .
شيخ محمود عبدالله ابراهيم با بيان اينکه اقتصاد مجمع جزاير کومور به کشاورزي و پرورش گل و گياه متکي است، افزود : برنج و سيب زميني از محصولات مهم و غذاي اصلي مردم اين کشور است که باوجود شرايط اقليمي مساعد براي کشاورزي بويژه کشت گندم متاسفانه درحال حاضر به يکي از مهمترين کشورهاي واردکننده انواع مواد غذايي، محصولات پروتئيني و گندم تبديل شده است.
به گفته نماينده تجاري کشور کومور،عربستان سعودي، هندوستان، پاکستان، چين، دبي و کشورهاي آفريقايي،کشورهاي صادرکننده انواع محصولات به اين کشور مي باشند .
وي در ادامه مسئله ساختمان سازي و گردشگري را يکي از مهمترين فرصتهاي سرمايه گذاري در کشورش عنوان کرد و افزود:درحال حاضرمجمع جزاير کومور به ساخت و سازهاي جديد در دو حوزه هتل سازي و آپارتمان سازي بيش از گذشته نياز دارد و انواع مصالح ساختماني از بازارفروش بسيارخوبي در اين کشور برخوردار است .
وي لوازم برقي، انواع لوازم بهداشتي، صنايع بسته بندي و پلاستيک، منسوجات و بويژه انواع مواد غذايي را از ديگر نيازهاي اساسي بازار مصرف مجمع جزاير کومور عنوان کرد .
وي در پايان خاطرنشان کرد: وانيل سازي، عطرسازي و زينت آلات از صنايع مهم توليدي اين کشور است که به کشورهاي آفريقايي، اروپايي و آمريکايي صادر مي شود .
مجمع الجزاير قمر يا کومور با نام رسمي" اتحاد قمر" در جنوب شرقي آفريقا در آبهاي اقيانوس هند و در شرق سواحل موزامبيک و شمال غربي ماداگاسکار قرار دارد.
اين کشور عضو اتحاديه عرب است و بصورت جمهوري فدرال اداره مي شود .



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=18113