"البرادعي " خواستار تحريم انتخابات مصر شد

تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۱ | عنوان: مصر


مديركل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي از تمام احزاب اپوزيسيون مصر خواست تا از شركت در انتخابات آتي اين كشور خودداري كنند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "يونايتد‌پرس "، "محمد البرادعي " مديركل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ديروز از تمام احزاب اپوزيسيون خواست تا انتخابات آتي رياست‌جمهوري مصر را تحريم كنند و از شركت در انتخابات تا زماني كه قانون اساسي اصلاح نشده و ضمانت‌هاي لازم براي برگزاري انتخابات آتي بطور شفاف ارائه نشده خودداري كنند.
در همين راستا "ابراهيم نوار " يكي از مقامات مسئول حزب اپوزيسيون "جبهه ملي " اظهار داشت: اين درخواست البرادعي طي نشست ديروز وي با رهبران اين حزب عنوان شد و وي بر اين موضوع كه تا زماني كه قانون اساسي اصلاح نشود و به افراد مستقل اجازه نامزدي براي رياست جمهوري بدون هيچ قيد و شرطي داده نشود براي رياست جمهوري نامزد نخواهد شد، اصرار ورزيد.
نوار تصريح كرد كه البرادعي از تمام احزاب اپوزيسون مصر خواست تا از شركت در انتخابات آتي خودداري كنند زيرا شركت در انتخابات به نظام حاكم مصر مشروعيت مي‌دهد.
البرادعي پيش از اين نيز رقابت خود را در انتخابات رياست جمهوري آينده مصر به عادلانه و دموكراتيك بودن روند انتخابات در اين كشور مشروط كرده بود.
وي همچنين تشكيل يك نهاد ملي مستقل را به منظور سازماندهي مسائل مربوط به روند انتخابات در مصر خواستار شده است. او معتقد است كه انتخابات در مصر بايد تحت نظارت كامل دستگاه قضائي و ناظران مستقل بين‌المللي باشد.
اين درخواست البرادعي پس از انتشار گزارش‌هايي درباره برخي بي‌نظمي‌ها در انتخابات سال 2005 مصر مطرح شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=17944