برگزاري جام جهاني غزه همزمان با جام‌جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۰ | عنوان: آفريقاي جنوبي


کنفدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) در راستاي کمک به فوتبال مردم فلسطين، جام جهاني غزه را همزمان با جام جهاني فوتبال 2010 در آفريقاي جنوبي برگزار مي‌کند.
روزنامه البيان چاپ امارات عربي متحده روز سه شنبه (17 فروردين) نوشت: فيفا در طرحي نمادين و سمبليک درصدد برآمده است تا همزمان با برگزاري جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، جام جهاني غزه را در شهر غزه برگزار کند.

جام جهاني فوتبال غزه با شرکت 16 تيم و با حضور تيم‌هاي ملي حاضر در جام جهاني آفريقاي جنوبي و با لباس‌هاي رسمي اين تيم‌ها برگزار خواهد شد.

بنا بر اين گزارش، مهمترين تيم‌هاي حاضر در اين مسابقه کشورهاي آفريقاي جنوبي، فرانسه، ترکيه، آلمان، هلند و ايتاليا هستند که تعدادي از اين مليت‌ها در فلسطين ساکن مي‌باشند.

به گزارش فوتبال 3، "پاتريک ماجران" مدير اين پروژه از طرف فيفا اعلام کرد که مسابقات اين جام به علاوه افتتاحيه و اختتاميه آن از شبکه‌هاي خبري پخش خواهد شد و قرعه‌کشي اين بازي‌ها اواخر هفته جاري انجام مي‌شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=17734