مخالفان موريتاني خواستار مذاکره براي حل اختلافات شدند

تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۸ | عنوان: موريتاني


مخالفان موريتانيايي خواستار گفت وگوي ملي براي حل مشکلات و اختلافات سياسي در اين کشور شدند.
"محمد جميل منصور" رييس تشکل اطلاع رساني و توسعه موريتاني روز دوشنبه در جمع خبرنگاران از همه طرف هاي فعال درعرصه سياسي اين کشور دعوت کرد تا براي بهبود روابط سياسي و تقويت آن به گفت وگو با يکديگر بنشينند.

وي خواستار حل وفصل مسالمت آميز مسايل مورد اختلاف از جمله مسايلي شد که به ثبات ، آزادي و امنيت ملت موريتاني مربوط مي شود.

از سوي ديگر "باي ولد الدوله" از رهبران حزب تشکل گروه هاي دموکراتيک (ازاحزاب مخالف موريتاني) در گفت وگو با خبرنگار العالم، اظهار داشت: هم اکنون در موريتاني حکومت ديکتاتوري و نظامي خشن حاکم است که امکان تعامل با آن وجود ندارد و اين حقيقت تلخي است که در اين کشور با آن روبه رو هستيم.

" محمد ولد عبد العزيز " رييس جمهوري موريتاني ، مخالفان را به حمايت از فساد و تروريسم متهم و با مشارکت آنان در دولت مخالفت کرده است.







نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=16905