رهبر شيعيان كومور : تقويت وحدت در جهان اسلام ضروري است

تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۷ | عنوان: كومور


رهبر شيعيان كشوركومور برضرورت وحدت ميان جهان اسلام تاكيد كرد.
به گزارش ايرنا، شيخ محمود عبدالله ابراهيم روز چهارشنبه در ديدار با حجت‌الاسلام
احمد مبلغي رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي گفت: همه بايد در زمينه اتحاد و همبستگي ميان جهان اسلام تلاش كنيم.

وي خاطرنشان كرد: همه مسلمانان اعم از شيعه و سني بايد براي تقويت وحدت و يكپارچگي خود، در برابر دشمن مشترك تلاش كنند.

وي با اشاره به نامگذاري هفته‌اي بنام وحدت اظهار داشت: حضرت امام راحل به عنوان مدافع سرسخت وحدت اسلامي، اين ابتكار جالب را به يادگار گذاشت و اميد است كه همه مسلمانان در راستاي تقويت وحدت حركت كنند.

عبدالله ابراهيم كه فارغ التحصيل مدارس وهابي درعربستان و كويت بوده و اكنون شيعه شده است، گفت: وهابيون افراطي تفكرات خطرناكي دارند و زماني كه هنوز وهابي بودم با خانواده و همه نزديكان خود مشكل داشتم.

رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي نيز در اين ديدار با اشاره به مساله تقريب ميان مذاهب اسلامي گفت: تقريب به معناي دست كشيدن يك مذهب از اعتقادات خود نيست، بلكه تقريب به معناي تنظيم مناسبات شيعه و سني در جهت تامين منافع اسلام مي‌باشد.

حجت‌الاسلام احمد مبلغي افزود: تنظيم مناسبات در جهت منافع اسلام از رسالت‌هاي اصلي شيعه و سني است، اگر مسلمانان به درستي تقريب كنند، مصالح اسلام تامين خواهد شد.

مدير مركز تحقيقات مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي با اشاره به مولفه‌هاي اصلي تقريب گفت: تقريب از سه مولفه التزام اتباع هر مذهب به مذهب خود، اولويت دادن به مصالح اسلام و گفت و گوهاي منطقي و سازنده تشكيل شده است.

مبلغي خاطرنشان كرد: گفت و گوي سازنده و منطقي، عقلايي و اسلامي كه به صورت كامل و يكسره فضاي اختلاف را به فضاي علمي و همدل محقق كند، زمينه را در اختيار وحدت و تامين مصالح اسلام قرار مي‌دهد.

وي ادامه داد: شيعه به عنوان يك مجموعه فكري، فرهنگي، كلامي و فقهي است كه بدون آن مصالح اسلام تامين نخواهد شد و امروز اين مذهب ( شيعه) به عنوان يك قطب مطرح مي‌باشد.

مبلغي اضافه كرد: شيعه امروز بايد بيش از گذشته، فضا را براي طرح مباحث اخلاقي، علمي و سلوكي اهل بيت(ع) در فضاي بين‌المللي فراهم آورد.

رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي با اشاره به اينكه وهابيت با زيرساخت هاي فعال شدن اسلام و شكل‌گيري امت اسلامي مخالف هستند، گفت: وهابيت حتي با گفت و گو ميان مذاهب مخالف هستند و ارمغاني كه آنها از طريق نفوذ در برخي مناطق جهان از خود برجاي گذشته و نتيجه‌اي كه به بار نشانده اند، چيزي جز خشونت و كشت و كشتار نيست.

مبلغي اظهار داشت: ما بايد حساب وهابيت را به شدت از اهل سنت جدا كنيم.

معاون پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اضافه كرد: بايد ارتباط ميان علماي كومور با جمهوري اسلامي گسترده تر باشد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=16677