مقام بانک جهاني درباره افزايش مرگ و مير کودکان در آفريقا هشدار داد

تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۰ | عنوان: آفريقا



يک مقام مسئول در بانک جهاني درباره احتمال افزايش هفتصد هزار موردي مرگ و مير کودکان کمتر از يکسال در افريقا براثر تشديد بحران اقتصادي در سالجاري هشدار داد.
به گزارش شبکه پنج تلويزيون فرانسه، در حالي که رکود اقتصادي سراسر جهان را فرا گرفته است بانک جهاني معتقد است اين رکود به کشورهاي افريقايي نيز رسيده است.
شانتا دواراجان اقتصاد دان ارشد بانک جهاني در گفتگوي زنده با اين شبکه تلويزيوني گفت: به نظر من افريقا از چهار کانالِ انتقال ، به اين بيماري رکود اقتصادي دچار خواهد شد اولين مورد کاهش سرمايه هاي شخصي خواهد بود که سال گذشته در سراسر اين قاره به سطح پنجاه ميليارد دلار رسيد اما اين رقم در حال کاهش و در برخي از موارد در حال معکوس شدن است.
وي افزود: مورد دوم سرمايه هاي مهاجران است که در سال گذشته به بيست ميليارد دلار رسيد اما بحران براي اولين بار در کشورهايي که مهاجران در آنها زندگي مي کنند آغاز شده است و به نظر ما امسال شمار مهاجران به افريقا چهار و چهار دهم درصد کاهش خواهد يافت. مورد سوم سقوط بهاي مواد اوليه مانند نفت و مس است که بسياري از کشورهاي صادر کننده اين مواد اوليه را در افريقا تحت تاثير قرار خواهد داد. مورد چهارم نيز به آينده کمکهاي بين المللي براي توسعه کشورهاي افريقايي مربوط مي شود زيرا حتي اگر کشورهاي تامين کننده منابع مالي تلاش کنند به وعده هاي خود عمل کنند اما خود اين کشورها براي تامين هزينه هاي شهروندان خودشان تحت فشار خواهند بود. با توجه به اين راه هاي انتقالِ بحران اقتصادي به افريقا پيش بيني مي شود رشد اقتصادي افريقا از چهار و نه دهم درصد در سال گذشته به يک و هفت دهم درصد در سال جاري برسد و اين سقوط بيش از سه درصدي رشد اقتصادي مي تواند تاثيرات فاجعه باري بر روي فقرا در افريقا داشته باشد به عنوان مثال ما شاهد اين بوده ايم که طي بيست و پنج سال گذشته زماني که توليد ناخالص داخلي کشورها کاهش يافته است مرگ و مير کودکان افزايش يافته است.
وي درباره پيامدهاي مستقيم اين رکود اقتصادي بر افريقا گفت : پيامد اين رکود اقتصادي اين است که احتمال دارد امسال شمار مرگ و مير کودکان زير يکسال در اين قاره هفتصد هزار مورد افزايش يابد.
88/02/26


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=1663