ليبي : بازار نفت اشباع است

تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۲ | عنوان: ليبي


رئيس شرکت ملي نفت ليبي امروز جمعه اعلام کرد بازار جهاني نفت اشباع است و اوپک در نشست اتي اعضاي خود در وين سقف توليد را تغيير نخواهد داد.

شکري غانم افزود پيش از بررسي افزايش و يا کاهش توليد ، سقف کنوني توليد بايد مورد توجه قرار گيرد.
سازمان کشورهاي صادرکننده نفت ، اوپک ، در نشست اخير اين سازمان در انگولا که بيست و دوم دسامبر ، اول دي ماه ، برگزار شد سقف توليد اين سازمان را به ميزان بيست و چهار ميليون و هشتصد و چهار بشکه در روز ثابت نگه داشت.
تحليلگران بامداد امروز جمعه از افزايش بهاي نفت در بازار اسيا خبر دادند و اعلام کردند بهاي هر بشکه نفت خام سبک شيرين نيويورک براي تحويل در ماه اوريل با چهل و هفت سنت افزايش به هشتاد دلار و شصت و هشت سنت رسيد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از طرابلس ، هر بشکه نفت خام برنت درياي شمال لندن نيز براي تحويل در ماه اوريل با پنجاه و چهار سنت افزايش قيمت هفتاد و نه دلار و هشت صدم سنت معامله شد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=16220