قدیمی‌ترین صومعه مسیحی جهان در مصر مرمت شد

تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۳ | عنوان: مصر


مصر مرمت و بازسازی قدیمی‌ترین صومعه مسیحی جهان را که قدمت آن 1600 سال عنوان شده تکمیل کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، صومعه سنت آنتونی به عنوان قدیمی‌ترین صومعه مسیحی جهان طی پروژه‌ای دولتی و با هزینه‌ای بیش از 14 میلیون دلار طی هشت سال مرمت و بازسازی شد.

این صومعه یکی از اماکنی است که زائران مسیحی قبطی به‌کرات به زیارت آن می‌روند. زهی هواس رئیس از باستان‌شناسان ارشد مصر تأکید کرد که کار نوسازی این صومعه از سوی مسلمانان انجام شده است.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم به دنیا نشان دهیم که به مرمت و نگه‌داری آثار باستانی اهمیت می‌دهیم و این امر به مسلمان بودن، مسیحی بودن و یهودی بودن ارتباطی ندارد.

در قرن سوم میلادی سنت آنتونی در یک غار واقع در کوهستانی نزدیک دریای سرخ گوشه‌نشینی را برای عبادت انتخاب کرد. پس از درگذشت وی پیروانش این صومعه را ساخته و نام وی را بر آن نهادند.

یک دیوار باستانی، یک برج، دو کلیسای اصلی و محل اقامت راهبان در این پرژه مورد مرمت قرار گرفتند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=14881