كتاب «تمدن؛ فريضه‌ای اسلامی» فردا در قاهره بررسی می‌شود

تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۹ | عنوان: مصر


جلسه نقد و بررسی كتاب «الحضارة فريضة إسلامية»(تمدن؛ فريضه‌ای اسلامی) نوشته «محمود حمدی زقزوق» وزير اوقاف و امور اسلامی مصر و رئيس شورای عالی امور اسلامی قاهره،‌ فردا 14 بهمن‌ماه در قاهره برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه مصری «اليوم السابع»، اين نشست در حاشيه فعاليت‌ها و برنامه‌های فرهنگی چهل و دومين نمايشگاه بين‌المللی كتاب قاهره و با حضور شماری از نويسندگان و صاحب‌نظران در زمينه انديشه اسلامی از جمله «محمد صابر عرب» رئيس انجمن نويسندگان مصر برگزار می‌شود.

اين نشست فردا از ساعت 2 بعد از ظهر به وقت قاهره، در سالن «الصغری» نمايشگاه بين‌المللی قاهره و تحت عنوان «نويسنده و كتاب» برگزار می‌شود.

يادآوری می‌شود چهل و دومين نمايشگاه بين‌المللی كتاب قاهره با حضور ناشران داخلی و خارجی از روز پنج‌شنبه 28 ژانويه(8 بهمن‌ماه) در قاهره افتتاح شد و تا روز دهم فوريه(21 بهمن‌ماه) ادامه دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=14714