وضعيت نابسامان امنيتي در سومالي

تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۶ | عنوان: سومالي


درگيري ميان نيروهاي امنيتي دولتي وابسته به اتحاديه آفريقا و گروههاي مسلح موسوم به جنبش جوانان مجاهد و حزب اسلامي در موگاديشو پايتخت سومالي ادامه دارد .

اين درگيريها منجر به کشته و زخمي شدن شمار بسياري از غير نظاميان از جمله زنان و کودکان شد .

علاوه بر اين دو تن از نيروهاي وابسته به اتحاد افريقا و دو تن از عناصر جنبش جوانان مجاهد نيز در اين درگيريها کشته شدند.

جنبش جوانان مجاهد در بيانيه اي اعلام کرد : خسارتهاي جبران ناپذيري به نيروهاي دولتي و نيروهاي وابسته به اتحاديه افريقا وارد کرده است .

اين در حالي است که دولت ادعاهاي جنبش جوانان مجاهد را تکذيب کرد .

"شيخ يوسف محمد سيا " وزير کشور در امور دفاعي سومالي در گفتگو با خبرنگار العالم ،ادعاهاي گروههاي مسلح مبني بر وارد کردن خسارتهاي جبران ناپذير به نيروهاي دولتي را تکذيب کرد .

وي اظهارداشت : کوچکترين آسيبي به نيروهاي ما وارد نيامده است .

دهها خانواده سومالي براي در امان ماندن از حملات توپ خانه اي که محله هاي مسکوني اطرف مناطق درگيري را هدف قرار مي دهد ،خانه هاي خود را ترک کردند .

"شريف شيخ احمد " رئيس جمهوري سومالي تصريح کرد : ما در شرايط دشواري به حکومت رسيديم .

وي افزود : زمان آن رسيده است که تدابير جدي و قاطعي را در برابر جنبش جوانان و القاعده اتخاذ کنيم تا مردم سومالي را از چنگال آنان رها کنيم.

دخالت بيگانگان در کشور سومالي و آزادي عمل آنان دراين کشور آفريقايي ، زندگي مردم رنج کشيده اين منطقه را با دشواري مواجه ساخته است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=14591