تظاهرات مردم سودان عليه رژيم صهيونيستي

تاریخ ۰۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۶ | عنوان: سودان


مردم سودان با برپايي تظاهراتي گسترده، تلاش صهيونيستها براي ورود به مسجدالاقصي و حمله سربازان رژيم صهيونيستي به مردم فلسطين را محكوم كردند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري جهان تركيه، گروهي از مردم سودان با برپايي تظاهراتي گسترده تلاش صهيونيستها براي حمله به مسجدالاقصي و ورود به اين مكان مقدس را محكوم كردند.
تظاهرات‌كنندگان سوداني همچنين حمله سربازان ارتش رژيم صهيونيستي به آن دسته از مردم فلسطين كه تلاش مي‌كردند از ورود صهيونيستها به مسجدالاقصي جلوگيري كنند را نيز محكوم نموده و براي دفاع از اين مكان مقدس در برابر موج حملات صهيونيستها اعلام آمادگي كردند.
تظاهرات‌كنندگان از جهان عرب و اسلام خواستند تا قبل از تخريب كامل مسجدالاقصي به خود آمده و از قبله اول مسلمانان دفاع كنند.
رئيس انجمن سوداني فلسطيني نيز طي سخناني در اين تظاهرات اظهار داشت كه حملات صورت گرفته از سوي يهوديان افراطي به مسجدالاقصي نشانه سياست اسرائيل در راستاي اشغال كامل قدس است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=14353