مرحله نهايی مسابقات بين‌المللی قرآن «المزمار الذهبی» در قاهره برگزار می‌شود

تاریخ ۰۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۶ | عنوان: مصر


مرحله نهايی مسابقات بين‌المللی قرآن «المزمار الذهبی»(فلوت طلايی) از روز شنبه سوم بهمن‌ماه در قاهره آغاز می‌شود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه قطری «الشرق»، اين مسابقات با حضور «محمد سيد طنطاوی» شيخ‌الأزهر و «محمود حمدی زقزوق» وزير اوقاف و اموراسلامی مصر و به ‌همت شبكه ماهواره‌ای «الفجر» و با هدف انتخاب برترين صوت قرآنی برگزار می‌شود.

«محمد الابنودی» مشاور تبليغاتی شبكه ماهواره‌ای «الفجر» در اين باره گفت: مرحله مقدماتی اين مسابقات از حدود 6 ماه پيش در كشورهای مصر، قطر، ليبی، يمن، سومالی و انگليس برگزار شد كه در پايان 10 متسابق از مصر، 5 متسابق از قطر، 3 متسابق از يمن و از كشورهای ليبی، سومالی و انگليس نيز هر كدام يك متسابق به مرحله نهايی اين مسابقات راه يافتند.

وی افزود: كميته‌های متعددی به رياست «احمد عيسی المعصراوی» پيشكسوت قرآنی مصر تشكيل شده است و داورانی از كشورهای شركت‌كننده در اين مسابقات، بهترين قاريان را انتخاب خواهند كرد.

الابنودی در پايان گفت: كميته داوران اين مسابقات در پايان سه متسابق را به‌عنوان قاری برتر انتخاب می‌كند كه به نفر نخست 50 هزار ليره مصری، نفر دوم 30 هزار ليره مصری و نفر سوم 15 هزار ليره مصری اهدا می‌شود.

وجه تسميه اين مسابقات با نام «المزمار الذهبی»(فلوت طلايی) بر اساس حديثی از نبی اكرم(ص) «لو رأيتنی وأنا أستمع إليك البارحة، لقد أوتيت مزماراً من مزامير آل داود»(اگر مرا شب گذشته در حال استماع به قرائت قرآن می‌ديدی گويی كه فلوتی از فلوت آل داود به من داده شده است) گرفته شده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=13929