موزه هنرهای اسلامی قاهره مرمت و بازسازی شد

تاریخ ۲۳ دی ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۵ | عنوان: مصر


وزارت فرهنگ مصر با هزينه‌ای بالغ بر 85 ميليون ليره مصری، موزه هنرهای اسلامی قاهره را مرمت و بازسازی كرد و عمليات توسعه و گسترش فضای اين موزه را به پايان رساند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «محيط»، «فاروق حسنی» وزير فرهنگ مصر در اين باره گفت: عمليات مرمت و بازسازی و توسعه موزه هنرهای اسلامی قاهره، ديروز 22 دی‌ماه به پايان رسيد و در فرآيند مرمت و توسعه اين موزه، از جديدترين فن‌آوری‌ و تكنولوژی‌های روز دنيا استفاده شد.

وی افزود: موزه‌ هنرهای اسلامی قاهره دارای جايگاه والايی در ميان موزه‌های جهان است كه با موزه «ويكتوريا و آلبرت» لندن و موزه «لوور» پاريس برابری می‌كند.

فاروق حسنی تصريح كرد: در اين موزه بيش از 100 هزار قطعه كمياب از چوب، گچ، فلزات، سراميك، شيشه، بلور، فرش و سجاده از كشورهای اسلامی نگه‌داری می‌شود و اين اشياء و قطعه‌های تاريخی تاكنون به علت مساحت كم به طور كامل عرضه نشده‌اند.

وزير فرهنگ مصر در پايان گفت: در موزه‌ هنرهای اسلامی قاهره، بزرگترين مركز آموزشی جهان در زمينه حفاظت از ميراث، آثار و هنر اسلامی وجود دارد و آثار و اشياء تاريخی اين موزه بسيار متنوع است كه بسياری از اين آثار از كشورهای ايران، تركيه و اندلس اسپانيا گردآوری شده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=13453