برخي كشورهاي عربي براي بازاريابي توهم صلح به واشنگتن مي‌روند

تاریخ ۱۹ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۱ | عنوان: مصر


رهبر جماعت اخوان المسلمين مصر با اشاره به تحركات ديپلماتيك كشورهاي منطقه و نيز سفر برخي از مقامات كشورهاي عربي به واشنگتن آن را در راستاي بازاريابي توهم سازش توصيف كرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرامنطقه‌اي "القدس العربي "، "محمد مهدي عاكف " در پيام هفتگي خود اعلام كرد كه تكليف امروز شكست محاصره غزه، بازگشائي گذرگاه رفح و تحقق آشتي فلسطينيان، كمك به اهالي قدس، ممانعت از يهودي‌سازي قدس و نيز فعال‌‌سازي كميته هاي امداد و حمايت از مقاومت است.
وي افزود: "منطقه عربي شاهد تحرك سياسي ملموس و سفرهاي پي‌درپي سران، وزرا و فرستادگان است و برخي‌ها نيز در تلاش براي بازاريابي توهم صلح و ازسرگيري مذاكراتي كه از زمان برگزاري كنفرانس مادريد هنوز هدف محسوسي را محقق نكرده‌ است، به واشنگتن مي‌روند.
عاكف در ادامه گفت: تمامي كنفرانس‌ها و مذاكرات با تخريب يك كشور عربي و يا مسلم همراه بوده بدون آنكه فلسطينيان به چيزي دست يابند، به ما مي‌گويند: نتانياهو تغيير كرده است، و در موضع او پيشرفت حاصل شده است درحالي كه او هر روز ده‌ها و صدها منزل در قدس و شهرك‌ها بنا مي‌كند، به اعراب مي‌ گويند: اوباما ديدگاه جديدي دارد اما اين اوباما بود كه در مقابل پافشاري نتانياهو عقب‌ نشست، هزاران سرباز به افغانستان اعزام مي‌كند، چريك‌هاي جنگي و نومحافظه‌كاران او را براي بازگشت به سياست‌هاي بوش تحت فشار گذاشته‌اند، كساني كه در مقال سلطه و هيمنه آمريكا و صهيونيست‌ها سست بوده و خشم ملت‌ها مي‌ترسند، هرگز ما را فريب نخواهند داد.
رهبر اخوان‌المسلمين مصر همچنين گفت: مواضع ضعيف آنها بيانگر جدائي كامل آنها از منافع ملت‌هايشان و بلكه بيانگر كوتاهي آنها در تأمين امنيت كشور ملي و قومي است كه آينده كل منطقه را تهديد مي‌كند.
عاكف همچنين ضرب‌و جرح فعالان خارجي همبستگي با غزه در قاهره را تقبيح و تأكيد كرد كه اين فعالان دريافتند كه شكست محاصره غزه بدست اعراب و با رضايت طرف فلسطيني و همدستي جهان انجام خواهد گرفت كه در برابر جنايت وحشيانه عليه ملت فلسطين سكوت كرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=13108