گالوي:مصر مسئول محاصره غزه است

تاریخ ۱۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۸ | عنوان: مصر


رئيس كاروان شريان حيات 3 با انتقاد شديد از دولت مصر گفت كه اين كشور جزئي از محاصره غزه است كه "ديوار ننگ " را در مرزهاي خود با غزه احداث مي‌كند.
به گزارش فارس، "جرج گالوي " نماينده مجلس عوام انگليس در گفت‌وگو با شبكه خبري الجزيره با حمله شديد به مصر اين كشور را مسئول محاصره غزه دانست و تاكيد كرد كه هيچ نيازي به مخفي داشتن اين موضوع نيست.
وي ديوار فولادي مصر كه اخيرا در مرز با غزه براي جلوگيري از ورود كالا از طريق تونل‌ها به اين منطقه احداث مي‌شود را ديوار ننگ ناميد.
گالوي در اين برنامه تلويزيوني تاكيد كرد كه مقامات مصر با ساخت اين ديوار به خفه كردن ملت فلسطين در نوار غزه كمك خواهد كرد، چون اين ملت در انتخاباتي سالم و آزاد جنبش مقاومت اسلامي فلسطين را انتخاب كرده است، اما حماس حزبي است كه مصر و اسرائيل و آمريكا و انگليس آن را دوست ندارند.
وي ادامه داد: من از حمايت كنندگان حماس نيستم، اما اين ملت فلسطين است كه حق انتخاب رهبران خود را دارد، نه اينكه مصر و اسرائيل يا آمريكا به جاي آنان تصميم بگيرند.
اين مقام انگليسي با اشاره به اينكه غزه اگر صد سال هم در محاصره باقي بماند، تسليم نخواهد شد، تاكيد كرد كه كساني كه گمان مي‌كنند ملت غزه تسليم خواهند شد، مشخص است كه آنها را نشناخته‌اند.
سرپرست كاروان شريان حيات 3 كه كمك‌هاي انساني را به غزه آورده است، تصريح كرد كه مقامات مصري اعضاي اين قافله را فريب دادند و توافق مكتوب ميان دو طرف با حضور تركيه را كه در آن بر تسهيل در ورود كمك‌ها به غزه تاكيد شده است، ناديده گرفتند.
وي با اشاره به اينكه ديگر هرگز با هيچ يك از مقامات دولتي مصر مذاكره نخواهد كرد؛ تاكيد نمود كه بعيد است تا زماني كه مصر به اين سياست ننگ آور خود ادامه مي دهد، پاي خود را به اين كشور بگذارد.
نماينده مجلس عوام انگليس با اشاره به اينكه دولت مصر شايستگي مردم آن را ندارد، تاكيد كرد كه زمان آن فرا رسيده است كه وزيران و سياست‌هاي حكومت مصر تغيير كنند.
گالوي نقش تركيه در كاروان شريان حيات 3 را ستود و "رجب طيب اردوغان " نخست‌وزير اين كشور را قهرمان خواند. وي ادامه داد كه اي كاش اعراب، مصر و انگليس نيز نخست‌وزيراني مانند اردوغان داشتند.
وي با اشاره به اينكه كاروان‌هايي از مالزي، ونزوئلا و آفريقاي جنوبي كمك‌هاي انساني به غزه را ادامه خواهند داد، گفت كه احتمالا "هوگو چاوز " رئيس‌جمهور ونزوئلا سرپرستي كاروان شريان حيات 4 را بر عهده خواهد داشت و "ژاكوب زوما " رئيس جمهور آفريقاي جنوبي و "محمد سيد عمان " نخست‌وزير سابق مالزي در كاروان‌هايي كه از اين كشورها به سمت غزه حركت خواهد كرد، حضور خواهند داشت.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=13049