ارتش نيجر کشته شدن نيروهاي خود را در درگيري با يک گروه مسلح تأييد کرد

تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵ | عنوان: نيجر


ارتش نيجر دوشنبه کشته شدن هفت تن از اعضاي نيروهاي امنيتي خود را در دو درگيري هفته پيش با يک گروه مسلح در منطقه تاهوا در مرز مالي تأييد کرد.
وزارت دفاع نيجر در بيانيه‌اي که شامگاه دوشنبه از تلويزيون دولتي اين کشور پخش شد اعلام
کرد يک غيرنظامي و نه مهاجم نيز در درگيريها با گروه مسلحي که از يک کشور همسايه وارد شده بود کشته شدند.
اين منبع افزود: در ميان نيروهاي امنيتي نيز ، پنج سرباز قرباني شده‌اند که يک ژاندارم و عنصر نيروهاي دفاعي و امنيتي را شامل مي‌شود.
به گفته اين منبع، اولين درگيري زماني روي داد که يک نيروي گشتي در کمين افتاد و دومين آن در جريان تعقيب مهاجماني که به سوي کشور مالي مي گريختند صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از نيامي، ارتش نيجر اعلام کرد يک دستگاه خودرو، مقاديري سلاح و مهمات از مهاجمان که هويت آنها فاش نشده است ضبط کرده‌ است.
وزارت دفاع نيجر اعلام کرد عمليات پاکسازي در منطقه جريان دارد.
منابع امنيتي شنبه اعلام کردند اولين درگيري به مرگ سه نظامي و راهنماي غيرنظامي آنها و درگيري دوم به مرگ چهار نظامي و يک مهاجم منجر شد.
از سوي ديگر به گفته منابع، نظاميان در خودروي مهاجمان، يک گذرنامه اروپايي کشف کردند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=12822