دانشجویان با شعار " لاریجانی ـ مبارک پیوندتان مبارک" به استقبال رئیس مجلس رفتند

تاریخ ۰۲ دی ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۴ | عنوان: مصر


جمعي از دانشجويان دانشگاه‌هاي تهران، به منظور اعتراض به ملاقات لاريجاني و حسني مبارك، رييس‌جمهور مصر، همزمان با بازگشت رييس مجلس شوراي اسلامي از قاهره، در فرودگاه مهرآباد تجمع كردند.

به گزارش ايسنا، علي لاريجاني كه به منظور شركت در نشست كميته اصلاح اساسنامه اتحاديه بين‌المجالس به مصر رفته بود، ساعتي قبل به كشور بازگشت.

لاريجاني در اين سفر با حسني مبارك، رييس‌جمهور مصر و جمعي از مقامات و انديشمندان مصري هم ديدار كرده است.

بر اساس اين گزارش دانشجويان معترض كه از تشكل‌هاي جنبش عدالتخواه دانشجويي، جنبش دانشجويان جهان اسلام، بسيج دانشجويي دانشگاههاي امام صادق(ع)، دانشگاه پيام نور تهران، اتحاديه تشكل‌هاي سياسي دانشگاه پيام نور و جمعي ديگر از دانشجويان اين دانشگاهها و دانشگاه خواجه نصرالدين طوسي، دانشگاه تهران، دانشگاه شريف و دانشگاه علم و صنعت بودند، با حضور در اين تجمع اعتراض خود را با سردادن شعارهايي چون "الله‌اكبر"، مرگ بر آمريكا"، "مرگ بر اسرائيل"، "حسني نامبارك، ننگت باد ننگت باد"، "خميني شاهد باش ما اعتراض كرديم"، "مرگ بر سازشكار"، الموت لمبارك" و "مرگ بر اسلام آمريكايي" به ديدار لاريجاني و مبارك اعلام كرند.

اين دانشجويان كه تصاويري از حضرت امام و مقام معظم رهبري در دست داشتند، هم‌چنين پلاكاردهايي به همراه داشتند كه بر آن‌ها نوشته شده بود "لاريجاني – مبارك ، پيوندتان مبارك"، "مرگ بر مبارك"، "امام خميني: حسني كماكان براي ما نامبارك است"، "آقاي لاريجاني! دستان حسني نامبارك آغشته به خون است".

بر اساس اين گزارش يكي از دانشجويان نيز در جمع تجمع‌كنندگان سخنراني كرد.

هم‌چنين كاظم جلالي، سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس كه در سفر مصر حضور داشت، با حاضرشدن در جمع دانشجويان به بيان توضيحاتي پرداخت.

دانشجويان با خواندن زيارت عاشورا به تجمع خود پايان دادند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=12151