ادعای الزمان درباره درخواست مبارک از لاریجانی

تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۵ | عنوان: مصر


حسنی مبارک خواستار خروج نیروهای ایرانی از عراق شد.

به گزارش خبرآنلاین روزنامه زمان چاپ ترکیه مدعی شد:حسنی مبارک، رئیس‌جمهور مصر در دیدار با علی لاریجانی، رئیس مجلس خواستار عدم مداخله ایران در مسائل داخلی عراق شده است.

عقب‌نشینی از اراضی این کشور و احترام به حاکمیت ارضی عراق از دیگر محورهای گفت و گو ی مبارک با علی لاریجانی بوده است.

لاریجانی بعد از نشست دو ساعته با مبارک که با حضور احمد فتحی سرور، رئیس پارلمان مصر انجام شد، گفتگوها را سازنده ارزیابی کرد.

او در پاسخ به سوال درباره سطح روابط مصر و ایران در موقعیت کنونی گفت: نگاه دو کشور به روابط دوجانبه، نگاه مثبتی است و این دیدگاه کلید اصلی برای توسعه و تقویت روابط میان دو کشور به شمار می رود.

وی در ادامه تصریح کرد: محور گفتگوها درباره مسائل مرتبط با روابط دوجانبه کشور، مسائل اقلیمی و بین‌المللی بوده است.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11987