درگيري بين کشاورزان و چوپانان در نيجريه 32 کشته به جا گذاشت

تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰ | عنوان: نيجريه


در جريان درگيري هاي چند روز گذشته بين کشاورزان و چوپانان در ايالت ناساراوا در مرکز نيجريه حداقل 32 نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، محمد بابا لباکو نماينده پارلمان نيجريه گفت: اين درگيري ها روز جمعه گذشته هنگامي روي داد که چوپانان، روستاي يوديني جيدا را مورد حمله قرار دادند.
وي افزود: بامداد جمعه چوپانان مسلح روستاي ياد شده را ابتدا محاصره کرده و سپس به آن حمله کردند و چند مزرعه و خانه را به آتش کشيدند، اکثر قربانيان از کشاورزان هستند.
اين منبع افزود: در پي اين حمله سربازان و افراد پليس در منطقه مستقر شدند و اوضاع امروز دوشنبه نسبتا آرام گزارش شده است.
گزارش ها حاکي است، چوپاناني که از دو ايالت مجاور آمدند در جنگلها ي منطقه مخفي شده اند و اوضاع هنوز متشنج است.
مرکز و شمال نيجريه هر از گاهي شاهد درگيري بين کشاورزان و چوپانان به منظور اشغال زمين است و اين درگيري ها معمولا منجر به قرباني شدن بسياري از افراد مي شود.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11962