مصر به جاي احداث ديوار فولادي بايد در خدمت آرمان فلسطين باشد

تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۶ | عنوان: مصر


سخنگوي سابق اخوان‌المسلمين مصر اقدام اين كشور در ساخت ديوار فولادي در مرز با نوار غزه را اقدامي غيراسلامي توصيف كرد و گفت: حكومت حسني مبارك به جاي ساخت ديوار بايد در خدمت آرمان‌هاي فلسطين باشد.

"كمال الهلباوي " سخنگوي سابق اخوان‌المسلمين مصر در گفت‌و‌گو با خبرنگار بين‌الملل فارس درباره اقدام مصر در احداث ديوار فولادي در مرز با نوار غزه گفت: احداث اين ديوار يك اقدام غير اسلامي به شمار مي‌رود زيرا سبب جدايي ميان مسلمانان، مصر و فلسطينان مي‌شود.
وي از اين اقدام مصر انتقاد كرد و افزود: قاهره بايد در خدمت آرمان‌هاي فلسطين، آزادي سازي مسجد الاقصي باشد و از مقاومت ملت فلسطين حمايت كند اما اكنون خلاف اين مسائل را از سوي دولت حسني مبارك شاهديم.
الهلباوي احداث ديوار فولادي مصر در نوار غزه را شبيه احداث ديوار حائل رژيم صهيونيستي در كرانه باختري دانست و گفت: احداث ديوار فولادي در مرز مصر و نوار غزه همانند اقدام صهيونيست‌ها در احداث ديوار حائل در كرانه باختري است. اكنون عربستان نيز مي‌خواهد يك ديوار حائل در مرز‌هاي خود با يمن احداث كند. اين يك فرهنگ (سياسي و امنيتي) بدي است كه از صهيونيست‌ها نشأت مي‌گيرد و متاسفانه در حال توسعه در جهان عرب است.
وي با محكوم كردن احداث ديوار حائل در مرز مصر با نوار غزه گفت: هر كشوري حق دارد از امنيت خود حفاظت كند. اكنون اين سئوال مطرح مي‌شود چطور دولت مصر از امنيت خود در مرز غزه دفاع مي‌كند اما از امنيت مرز‌هاي جهان عرب دفاع نمي‌كند. در حالي كه ما يك امت واحد هستيم. بنابراين ما خواستار لغو احداث ديوار فولادي هستيم چرا كه آمريكا و رژيم صهيونيستي از احداث آن حمايت مي‌كنند.
وي در پايان خواستار حمايت كامل از آرمانهاي ملت فلسطين شد و تصريح كرد: ما بايد از ملت فلسطين براي بدست آوردن حقوق از دست رفته خويش كمك كنيم و مصر بايد از جنبش‌هاي آزادي بخش در كشورهاي عربي و اسلامي و حتي غيراسلامي حمايت كند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11941