مخالفان كودتا در موريتاني: انتخابات را به شكست مي‌كشانيم

تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۵:۳۰ | عنوان: موريتاني



احزاب مخالف كودتاي نظامي در موريتاني اعلام كردند كه با تمام قواي خود انتخابات زودهنگام رياست جمهوري كه قرار است به دعوت شوراي نظامي حاكم بر اين كشور در ششم ژوئن آينده برگزار ‌شود، به شكست مي‌كشانند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه " الرياض " چاپ عربستان، رهبران مخالف كودتا در موريتاني اعلام كردند طي هفته‌هاي آينده چيزي با عنوان انتخابات برگزار نمي‌شود، مگر اينكه حاميان انتخابات از روي جسد و خون ما بگذرند.
"احمد ولد داداه "، رهبر مخالفان و رئيس حزب نيروهاي دموكراتيك موريتاني گفت: عدم برگزاري انتخابات ممكن است و ما به افسران نظامي مي‌فهمانيم كه مردم اين انتخابات را نمي‌خواهند و به مسير درست خود باز مي‌گردند.
از سوي ديگر حاميان ژنرال "محمد ولد عبدالعزيز " ، جبهه مخالف كودتا را گروهي كوچك از مزدوراني ناميدند كه از سوي سفارت آمريكا در نواكشوت براي ايجاد ناامني و تنش در كشور تحريك شده‌اند.
"فاطمه بنت محمد " از اعضاي پارلمان موريتاني خطاب به مخالفان كودتا گفت: خودتان را با ابزار دست ديگران بودن و ايجاد ناامني و بي‌ثباتي در كشور راضي كنيد.
وي در واقع به سخنان رهبر مخالفان كه از وعده مالي و پيشنهاد سفارت آمريكا براي مخالفت با شوراي نظامي حاكم سخن گفته بود ، اشاره كرد و دوره سيدي محمد ولد شيخ عبدالله، رئيس جمهور بركنار شده موريتاني را بدترين دوره تاريخ موريتاني خواند و خواستار مشاركت گسترده مردم در انتخابات رياست جمهوري شد تا بار ديگر در موريتاني دموكراسي برقرار شود.
بيش از 10 ماه پيش به دنبال يك كودتاي نظامي به رهبري محمد ولد عبدالعزيز صورت گرفته كه به سرنگوني "سيدي ولد الشيخ عبدالله "، اولين رئيس جمهور منتخب مردم در سال 2007 منجر شد و سپس شوراي نظامي حاكم بر موريتاني به رياست ولد عبدالعزيز تشكيل شد.
رئيس شوراي نظامي حاكم بر موريتاني اعلام كرد كه به منظور نامزدي در انتخابات رياست جمهوري ششم ژوئن در اين كشور از سمت خود استعفا مي‌دهد.
88/02/15


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=1189