دولتمردان مصري اظهارات خوشايند صهيونيست‌ها را بر زبان نياورند

تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۶ | عنوان: مصر


وزير خارجه كشورمان به دولتمردان مصري توصيه كرد كه در طرح اظهاراتشان تامل حقوقي كرده و اظهاراتي را بر زبان نياورند كه مطلوب نظر و خوشايند صهيونيست‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، منوچهر متكي وزير امور خارجه كشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگاري در خصوص اظهارات وزير امور خارجه مصر كه برنامه هسته‌اي ايران را منشاء نگراني دانسته و رويكردهاي ايران را در تعامل با كشورهاي غربي تشنج‌زا اعلام كرده، گفت: بعيد مي‌دانم اين گونه اظهارات غيرمستند به صورت واقعي از سوي مقامات مصري مطرح شده باشد، چرا كه به حقوق اعضاي متعهد آژانس بين‌المللي انرژي اتمي آگاهي كافي داشته و در اجلاس اخير شوراي حكام به نوعي در احترام به حقوق اعضاي متعهد موضع واقع‌بينانه‌تري را نسبت به ديگران ثبت كرده‌اند.
وي افزود: چنانچه اين گونه اظهارات صحت داشته باشد ما توصيه مي‌كنيم كه دوستان مصري قدري در طرح اظهارات خويش تامل حقوقي كنند كه اين گونه مواضع در خدمت منافع كشورهاي اسلامي و عربي نبوده و خوشايند دولتمردان صهيونيستي بوده كه در همسايگي مصر و با زير پا گذاشتن تمامي مقررات آژانس و با برخورداري از 200 كلاهك اتمي منبع نگراني و تهديد واقعي براي همه منطقه است.

* ماهيت صلح‌آميز برنامه هسته‌اي ايران براي جهانيان اثبات شده است

وزير امور خارجه كشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري درباره اظهارات سعود الفيصل وزير امور خارجه عربستان مبني بر اينكه نبايد به ايرانيان اجازه داد تا از سلاح اتمي برخوردار شوند، خاطرنشان كرد: ما مايل نيستيم به اين گونه اظهارات كه با اغراض نامشخص مطرح مي‌شود خود را مشغول كنيم. ماهيت برنامه صلح‌آميز هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران با ده‌ها سند محكم حقوقي و هزاران بار راستي آزمايي بازرسان آژانس بين‌المللي انرژي اتمي براي جهانيان اثبات شده است و بيان اظهارات غيرحقوقي از اين و آن هرگز نمي‌تواند خدشه‌اي بر بنيان‌هاي محكم قانوني و حق طلبانه آن وارد كند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11795