ساخت ديوارهاي فولادي مصري براي توقف ورود كالا به غزه

تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۹ | عنوان: مصر


يك روزنامه صهيونيستي مدعي شد كه دولت مصر براي توقف ورود كالا به غزه از طريق تونل‌هاي زيرزميني تصميم به ساخت ديواري فولادي تا عمق 30 متري در مرز با غزه گرفته است.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهيونيستي "هاآرتص "، مقامات مصري اخيرا اقدام به ساخت ديوار فولادي بزرگي در زير زمين براي جلوگيري از قاچاق مواد و كالاهاي اساسي به نوار غزه از طريق تونل‌ها نموده است.
بنا بر ادعاي روزنامه صهيونيستي اين ديوار فولادي در محور صلاح الدين ميان غزه و مصر كشيده مي‌شود.
هاآرتص در شماره ديروز خود با اعلام اين خبر افزود كه بر اساس طرح مصر اين ديوار فولادي با عمق بيش از بيست تا سي متر در زير زمين ساخته مي‌شود و 9 تا 10 كيلومتر نيز طول دارد.
مردم غزه براي تهيه مايحتاج ضروري زندگي خود به شدت نيازمند خروج از اين منطقه قحطي زده هستند و در نتيجه از تونل‌هاي زير زميني براي شكستن محاصره اقتصادي و فراهم كردن نياز‌هاي ضروري استفاده مي‌كنند.
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواست‌هاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي دائم گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري مي‌كند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي مدت اندكي باز كرده و بار ديگر مي‌بندند و اجازه ورود كمك‌هاي بشردوستانه كمي به اين منطقه داده‌ مي‌شود كه اين وضعيت، مردم نوار غزه بويژه بيماران و مجروحان فلسطيني را با مشكل جدي مواجه كرده‌ است.
در تجاوز رژيم صهيونيستي به نوار غزه بيش از يكهزار و 450 فلسطيني شهيد و پنج هزار و پانصد نفر ديگر زخمي شدند و سه ميليارد دلار به ساختار زيربنايي اين منطقه زيان وارد شد.
هاآرتص در ادامه به نقل از يك منبع مصري كه به نام وي نيز اشاره‌اي نكرده است، به طرح مصر براي ساخت اين ديوار اشاره كرده است، اما اعلام نكرده كه آيا ساخت آن آغاز شده است يا نه؟
اين منبع مصري مدعي شده است كه بعد از ساخت اين ديوار عبور كالا از تونل‌هاي غزه به داخل اين منطقه محاصره شده به كلي متوقف خواهد شد.
هاآرتص مي‌افزايد كه نيروهاي امنيتي مصري نيز اخيرا فعاليت‌هاي خود را در مرز با نوار غزه گسترش داده و موفق به شناسايي تعدادي از اين تونل‌ها شده‌‌اند.
بنا بر اين گزارش، آنها همچنين از كارشناسان آمريكايي و تجهيزات پيشرفته آنها نيز در اين زمينه استفاده مي‌كنند.
دولت مصر هنوز واكنشي نسبت به اين خبر از خود نشان نداده است.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11444