تاكيد ايران و سودان بر گسترش مناسبات و تقويت همكاري‌ها

تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۹ | عنوان: سودان


وزير امور خارجه كشورمان و مشاور رئيس جمهور سودان بر گسترش مناسبات و تقويت همكاري‌ها در عرصه‌هاي مختلف تاكيد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، منوچهر متكي وزير امور خارجه كشورمان در ادامه ديدارهاي خود در خارطوم، با «مصطفي اسماعيل عثمان» مشاور رئيس‌ جمهور سودان و وزير خارجه سابق اين كشور ديدار و گفتگو كرد.
طرفين در اين ديدار با اشاره به روابط خوب دو كشور، راه‌ها و گام‌هاي جديد براي توسعه مناسبات و تقويت همكاري‌ها را مورد بررسي و تبادل نظر قرار دادند.
متكي با ابراز خرسندي از فعاليت شركت‌هاي ايراني در سودان و برداشتن گام‌هاي جديد در زمينه‌هاي اقتصادي، عمراني و صنعتي، ضرورت يافتن فضاها و ظرفيت‌هاي جديد همكاري را مورد تاكيد قرار داد.
وي با آرزوي برگزاري موفق انتخابات آتي اين كشور براساس خواست مردم و درايت و هوشمندي رهبران سودان، افزود: جمهوري اسلامي ايران همواره در كنار مردم و كشور سودان بوده و خواهد بود.
مصطفي اسماعيل نيز روابط دو كشور را در كليه زمينه‌ها دوستانه و برادرانه خواند و بر اهميتي كه سودان براي مناسبات با ايران در سياست‌ ‌خارجي خود قائل است، تاكيد كرد.
وي ديدار وزير امور خارجه كشورمان را از سودان در مقطع حساس كنوني بسيار پراهميت توصيف كرد.
مشاور رئيس جمهور سودان همچنين گزارشي از آخرين تحولات در دارفور و اجراي توافقنامه صلح در اين كشور ارائه كرد.
در اين ديدار طرفين با ابراز رضايت از ديدگاه مشترك دو كشور در قبال مسائل منطقه‌اي و بين‌المللي، تاكيد كردند كه در مجامع بين‌المللي مدافع حقوق يكديگر هستند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11419