مصر انفجارهاي تروريستي ديروز بغداد را محكوم كرد

تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۵ | عنوان: مصر


دولت مصر انفجارهاي تروريستي ديروز بغداد را محكوم كرد و چنين اقدامات جنايت كارانه‌اي را با هدف تهديد وحدت و يكپارچگي عراق دانست.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري الدار العراقيه، "حسام زكي " سخنگوي وزارت امور خارجه مصر، در يك گفت‌وگوي مطبوعاتي بر همبستگي مصر با ملت و حكومت عراق در شرايط سخت كنوني تأكيد و با تسليت به خانواده‌هاي كشته شدگان در اقدامات تروريستي ديروز شفاي هرچه سريع‌تر زخمي شدگان اين حادثه را آرزو كرد.
زكي در اين سخنان تاكيد كرد: عاملان اين اعمال جنايتكارانه پيشرفت عراق را نمي‌خواهند و ملت عراق بايد با همبستگي و وحدت با تروريسم مبارزه و براي سازندگي و پيشرفت عراق تلاش كنند.
سخنگوي وزارت خارجه مصر همچنين اعلام كرد كه همه اعضاي سفارت مصر در بغداد سالمند و هيچ خسارتي متوجه آنها يا ساختمان سفارت نشده است.
صبح ديروز پنج خودروي بمب‌گذاري شده در مناطق مختلف بغداد منفجر شدند كه در ميان آنها تعدادي دانشجو و برخي از نيروهاي پليس وجود دارد.
اين انفجارها حوالي ساعت 10:30 با فاصله زماني بسيار كم در مناطق مختلف بغداد رخ داد.
شمار تلفات پنج انفجار مختلف در عراق كه روزي ديگر را به روزهاي خونين در اين كشور افزود به 127 كشته و 450 مجروح رساند.
اين حادثه تنها دو روز پس آن روي داد كه پس از كش‌وقوس فراوان و تنش‌هاي ايجاد شده، قانون انتخابات عراق سرانجام تصويب و زمان برگزاري انتخابات تعيين شد.
در همين حال، پارلمان عراق اين حوادث را نشانه ضعف دستگاه امنيت عراق توصيف كرد و افزود كه نقصي آشكار در دستگاه‌هاي امنيتي عراق ديده مي‌شود.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11332