تل‌آويو ساخت ديوار حايل در مرز مصر را بررسي مي كند

تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۶ | عنوان: مصر


تعدادي از نمايندگان پارلمان رژيم صهيونيستي طرحي را ارائه كرده‌اند كه بر اساس آن ساخت ديوار حايل در مرز اين رژيم با مصر مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري فلسطين اليوم،تعدادي از نمايندگان كنست رژيم صهيونيستي از تمامي فراكسيون‌هاي اين رژيم ديروز قانوني را به پارلمان ارائه كرده‌اند كه بر اساس آن موسسات امنيتي اين رژيم را ملزم مي‌كند تا در مرز با مصر ديوار حايل ايجاد كند.
اين طرح كه به امضاي 10 نفر از نمايندگان كنست رسيده است، هدف از ساخت اين ديوار را جلوگيري از نفوذ افراد و قاچاق كالا از مرزهاي سرزمين‌ اشغالي با مصر اعلام كرده است.
بر اساس اين طرح، موسسات امنيتي رژيم صهيونيستي مجبور مي‌شوند تا ديواري را در مرز اين رژيم با مصر ايجاد كنند تا علاوه بر ممانعت از ورود وسايل نقليه، ادوات تكنولوژيكي گسترده‌اي ‌را در اختيار داشته باشد تا از نفوذ به خاك رژيم صهيونيستي جلوگيري كند.
نمايندگان امضا كننده اين طرح تاكيد كردند كه اين ديوار بايد در سريعترين زمان ممكن و حداكثر تا دو سال بعد از تصويب اين طرح ساخته شود.
در همين راستا، ژنرال "يوسي‌بايدس " رئيس بخش مطالعات در اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي در گزارشي در كميسيون روابط خارجي و امنيت رژيم صهيونيستي اعلام كردند كه در سال جاري بيش از پنج هزار نفر به خاك سرزمين‌ اشغالي نفوذ كرده‌اند كه بيشتر آنها آفريقايي‌هايي هستند كه براي كار به اسرائيل مي‌روند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11256