امضاي چند توافقنامه و يادداشت تفاهم بين مصر وعمان

تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۴ | عنوان: مصر


يوسف بن علوي بن عبد الله و احمد ابو الغيط وزيران امور خارجه عمان و مصر چند توافقنامه و يادداشت تفاهم همکاري در زمينه هاي مختلف امضا کردند .
روزنامه عماني الوطن در شماره امروز خود گزارش داد نشستهاي کميته مشترک عمان و مصر دوشنبه شب به رياست وزيران امور خارجه اين دو کشور به پايان رسيد .
نشستهاي کميته مشترک عمان و مصر ، پنجم تا هفتم دسامبر، چهاردهم تا شانزدهم اذر، در مسقط برگزار شد .
در پايان اين نشستهاي ، دو کشور چند توافقنامه و يادداشت تفاهم در زمينه همکاري فني
براي حمايت از محيط زيست ، حذف متقابل رواديد و چند يادداشت تفاهم همکاري در زمينه هاي علمي و فني امضا کردند .
به گزارش خبرگزاري شينهوا از ابوظبي ، يوسف بن علوي در کنفرانس خبري مشترک با همتاي مصري خود تصريح کرد دو کشور عمان و مصر روابط سياسي ، اقتصادي و اجتماعي بسيار خوبي با هم دارند و خواهان توسعه اين روابط هستند .
احمد ابو الغيط نيز اظهار داشت دو ملت مصر و عمان از تمدن و فرهنگ قديمي برخوردار هستند و از دوران بسيار دور با هم ارتباط دارند و هيچ چيز نمي تواند ارتباط انان را محدود کند .
ابو الغيط گفت او در جريان ديدار از عمان ، پيام ويژه حسني مبارک رئيس جمهور مصر را تقديم سلطان قابوس بن سعيد پادشاه اين کشور کرده است .


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=11249