مبارك خواستار از سرگيري مذاكرات صلح بر اساس جدول زماني شد

تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۷ | عنوان: مصر


رئيس جمهور مصر به مناسبت روز جهاني همبستگي با ملت فلسطين خواستار از سرگيري مذاكرات صلح بر اساس يك جدول زمانبندي و توقف اشغالگري در فلسطين شد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه "الاهرام "، "حسني مبارك " رئيس جمهور مصر به مناسبت روز جهاني همبستگي با ملت فلسطين، نامه‌اي به "پل بادجي " رئيس "كميته حقوق غيرقابل تصرف ملت فلسطين در سازمان ملل " ارسال كرد و بر تداوم حمايت مصر از ملت فلسطين براي تشكيل يك دولت مستقل فلسطيني به پايتختي قدس شرقي و تحقق آشتي ملي تاكيد كرد.
در ادامه اين نامه آمده است كه حل و فصل قضيه فلسطين در گرو افزايش تلاش تمام طرف‌هاي بين‌المللي و ضمانت پيشبرد روند مذاكرات در چارچوب يك جدول زمانبندي شده و مراجع مشخص است تا بدين ترتيب براي قضاياي اصلي از جمله، مرزها، قدس، امنيت، آوارگان و آبها راهكاري نهايي تدوين و اجرايي شود و زمينه براي تشكيل يك دولت مستقل فلسطيني فراهم گردد. در اين صورت با عقب‌نشيني اسرائيل از تمام اراضي اشغال شده در سال 1967 ميلادي يك صلح فراگير در منطقه محقق خواهد شد.
حسني مبارك در ادامه از كميته حقوق غيرقابل تصرف ملت فلسطين در سازمان ملل متحد خواست تا به تلاش‌هاي خود براي خاتمه دادن به اشغالگري در اراضي فلسطيني و تجاوز به حقوق ملت فلسطين ادامه دهد.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=10843