مغرب و رژیم صهیونیستی توافقنامه جدید امضا کردند

تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۶ | عنوان: مراكش


رسانه‌ها از امضای توافقنامه‌ای جدید میان مغرب و رژیم صهیونیستی در ادامه عادی‌سازی روابط میان دو طرف خبر دادند.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های مغربی شنبه اعلام کردند، تل‌آویو و رباط به توافقی جدید برای همکاری در زمینه حفظ داده‌های شخصی در فضای رسانه رسیده‌اند.

بر اساس گزارش «هبه پرس»، هیأتی از کمیته نظارت بر حفاظت از داده‌های شخصی مغرب در شصت و نهمین نشست گروه برلین که در اوایل ژوئن جاری در تل‌آویو برگزار شد، شرکت کرد.

مسؤولان دو طرف درباره توسعه روابط دوجانبه در این زمینه و ترتیب دادن سفرهای کاری میان مغرب و رژیم صهیونیستی به منظور تقویت همکاری در زمینه حفاظت از داده‌های شخصی توافق کردند.

گفتنی است کارگروه حفاظت از داده‌ها در زمینه ارتباطات که گروه برلین نامیده می‌شود در سال ۱۹۸۳ تأسیس شد و امروز رویکردها و توسعه در زمینه فناوری را دنبال می‌کند.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=108365