وزارت خارجه الجزائر سفیر فرانسه را احضار کرد

تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۲۱ | عنوان: الجزاير


در پی انتشار عکسی در صفحه توییتری ستاد فرماندهی ارتش فرانسه که منجر به خشم الجزائر شد، سفیر فرانسه در الجرائر احضار شد.


روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» به نقل از یک روزنامه فرانسوی اعلام کرد، وزارت خارجه الجزائر سفیر فرانسه در این کشور «خاویر درایانکورت» را احضار کرده است.

این اتفاق پس از آن رخ داد که صفحه توییتری ستاد فرماندهی ارتش فرانسه در ۲۷ آوریل با انتشار عکسی خشم الجرائر را برانگیخت. اگرچه این تصویر حذف شد اما مقامات الجرائر آن را رفتاری غیر قابل قبول توصیف کردند.

در این تصویر یک تابلوی کنار جاده‌ای نمایش داده شده که در آن علاوه بر پرچم الجزائر، پرچم «آمازیغی‌ها» نیز کشیده شده گویا مربوط به دو منطقه جدا از هم هستند.

برخی منتقدان می‌گویند، فرانسه با ترویج هویت آمازیغی به دنبال آن است که سیاست‌های استعماری خود را در الجرائز ادامه دهد.

گفته می‌شود آمازیغی‌ها بین ۹ تا ۱۳ میلیون از جمعیت بیش از ۴۰ میلیونی فرانسه را تشکیل می‌دهند و در این کشور سابقه مبارزاتی دارند.

روزنامه «الشروق» درباره تصویر منتشر شده توسط ارتش فرانسه نوشت، این تصویر پر از کینه موروثی «اشغالگر فرانسوی» است که در تلاش برای از بین بردن وحدت ملی در الجزائر است. به همین دلیل در کنار پرچم الجزائر، پرچم آمازیغی‌ها و کلمه «تیزی وزو» به علاوه کلمه «بیلکا» به زبان فرانسه را آورده که به منطقه «القبائل» اشاره دارد و قصد داشته این پیام را بفرستد که منطقه القبائل تحت حاکمیت الجزائر نیست.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=107397