نیروهای حفتر از سرنگونی یک پهپاد ترکیه در طرابلس خبر دادند

تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۱۶ | عنوان: ليبي


شبه‌نظامیان موسوم به «ارتش ملی لیبی» تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» از سرنگونی یک پهپاد ترکیه‌ای در طرابلس پایتخت این کشور خبر دادند.


«احمد المسماری» سخنگوی نیروهای حفتر گفت که پدافند هوایی آن‌ها یک پهپاد ترکیه‌ای را در طرابلس سرنگون کرده است.

المسماری در صفحه خود در فیس‌بوک نوشت: «پدافند هوایی یک پهپاد ترکیه‌ای نوع بیرق‌دار TB2  را در منطقه القبایله عین زاره در طرابلس ساقط کرد».

 

مرکز اطلاع‌رسانی وابسته به نیروهای حفتر روز جمعه نیز از سرنگونی یک پهپاد ترکیه‌ای در غرب طرابلس خبر داده بود.

المسماری پیشتر گفته بود که تیم‌های فنی نیروهای آن‌ها موفق شدند چهار فروند هواپیمای جنگی دیگر را تعمیر و راه‌اندازی کنند که به نیروی هوایی آن‌ها برای ادامه عملیات‌ها در لیبی کمک خواهد کرد.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند. 

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=107375