چهار کشته و سه مفقود در سیل ناگهانی در پارک ملی کنیا

تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۲ | عنوان: كنيا


سازمان حیات وحش کنیا از کشته و مفقود شدن 7 نفر در سیل ناگهانی پارک ملی «هیلز گیت» خبر داد.


مسئولان دولتی حیات وحش کنیا روز دوشنبه اعلام کردند که بر اثر وقوع سیل ناگهانی در پارک ملی «هیلز گیت»، ۴ نفر کشته و سه تن دیگر مفقود شده‌اند.

براساس گزارش «رویترز»، سازمان حیات وحش کنیا در حساب توییتر خود نوشت، این حادثه روز یکشنبه در «دره کافتی» واقع در شمال غربی «نایروبی» پایتخت کنیا رخ داده است.

در این توییت آمده: «عملیات جست‌وجو و نجات سه جهانگرد مفقودشده در حال انجام است. دو جسد دیگر نیز در طول شب پیدا شد که مجموع کشته‌شدگان این حادثه را به ۴ نفر رساند.»

قربانیان این حادثه شامل پنج جهانگرد کنیایی و یک راهنمای محلی غیرمقیم بودند که ملیت آنها مشخص نشده است.

طبق اعلام سازمان حیات وحش کنیا، گذرگاه‌های این پارک از روز یکشنبه و پس از این حادثه برای عموم افراد بسته شده است.

این دره‌ها مستعد بروز سیل هستند و در گذشته باعث مرگ برخی از بازدیدکنندگان شده است. در سال ۲۰۱۲ نیز وقوع سیل در این منطقه ۷ کشته برجای گذاشت.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=107169