۳۰ کشته در حمله انتحاری در نیجریه

تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۸ | عنوان: نيجريه


منابع خبری از وقوع حمله انتحاری در شمال شرقی نیجریه و کشته شدن دستکم ۳۰ نفر خبر دادند.


برخی مسئولان نیجریه امروز دوشنبه گزارش دادند که سه عامل انتحاری خود را در روستای «کوندوگا» واقع در شمال شرقی نیجریه منفجر کردند.

خبرگزاری رویترز به نقل از این مسئولان گزارش داد که سه عامل انتحاری یکشنبه شب خود را در روستای کوندوگا واقع در فاصله ۲۵ کیلومتری مایدوگوری در مرکز ایالت «بورنو» منفجر کردند.

طبق این گزارش دستکم ۳۰ نفر در این حمله کشته شده‌اند.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را نپذیرفته اما شاخه داعش در غرب آفریقا که در سال ۲۰۱۶ از گروه تروریستی بوکوحرام جدا شد طی چند ماه گذشته چندین حمله در شمال شرقی نیجریه انجام داده و چند پایگاه نظامی را هدف قرار داده است.

دولت نیجریه می‌گوید که گروه تروریستی بوکوحرام و شاخه داعش در غرب آفریقا نفس‌های آخر خود را در این کشور می‌کشند اما تلاش‌های صورت گرفته برای نابودی این گروه‌ها با شکست مواجه شده و ارتش نیجریه خسارت‌های سنگینی متحمل شده است.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=107036