دیدار وزیر خارجه مصر با فرستاده سازمان ملل به لیبی

تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۸ | عنوان: شمال آفريقا


وزیر خارجه مصر با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در لیبی به منظور بررسی آخرین تحولات این کشور در قاهره دیدار کرد.


احمد حافظ، سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که سامح شکری، وزیر خارجه این کشور در جریان دیدار با غسان سلامه، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در لیبی درخصوص رویکرد قاهره در برابر تحولات لیبی و تلاش‌های مصر در راستای دستیابی به یک توافق میان گروه‌های درگیر لیبیایی به عنوان گامی اساسی برای پیشبرد یک راهکار سیاسی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بنا بر گزارش روسیاالیوم، دو طرف در جریان این دیدار به بررسی یکپارچگی مؤسسات ملی لیبی برای به دست گرفتن زمام امور و همچنین برقراری امنیت و ثبات در لیبی جهت تقویت شرایط سیاسی و امنیتی این کشور و حرکت به سمت برگزاری یک انتخابات شفاف در نزدیک‌ترین زمان ممکن پرداختند.

سلامه در جریان این دیدار شکری را در جریان نتایج تماس‌ها و رایزنی‌های اخیر خود وتحولات کشورش قرار داد.

غسان سلامه اعلام کرد که به حل و فصل سیاسی بحران لیبی در سال جدید میلادی در صورت توافق گروه‌ها خوشبین است.

وی در عین حال با کم اهمیت شمردن اتهاماتی که علیه وی از شرق لیبی مطرح می‌شود ادامه افزود: این هجمه جالب است و من را نارحت نمی‌کند و آن را پیش‌بینی کرده بودم. امیدوارم که برادران لیبیایی درباره نماینده دبیرکل سازمان ملل به اتفاق نظر برسند.

سلامه همچنین گفت: برخی از طرفداران ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی من را متهم می‌کنند که "ارتش ملی لیبی" را به رسمیت نمی‌شناسم و این امر بسیار خطرناک است و فرستاده سازمان ملل در لیبی مانند یک طلاشناس عمل می‌کند.

وی درخصوص سلاح‌های موجود در لیبی گفت: منوط کردن برگزاری انتخابات به جمع‌آوری سلاح‌ در این کشور سال‌ها زمان نیاز دارد.

سلامه تصریح کرد که در دوره آتی با خلیفه حفتر و فائز السراج، نخست‌وزیر دولت توافق ملی لیبی و عقیله صالح، رئیس پارلمان این کشور دیدار خواهد کرد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=106499