بازدید ماکرون از نظامیان فرانسوی مستقر در چاد در آستانه کریسمس

تاریخ ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۵ | عنوان: چاد


رئیس‌جمهوری فرانسه پیش از کریسمس به دیدار سربازان فرانسوی مستقر در چاد رفت و برای ۱۳۰۰ نیرو به قدر کافی شامپاین، جگر غاز و شکلات هدیه برد.


امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه شنبه در پایگاهی نزدیک انجامینا، پایتخت چاد فرود آمد. این پایگاه مرکز اصلی عملیات‌های کمپین چهار ساله تحت امر فرانسه علیه شبه‌نظامیان افراطی در بورکینافاسو، چاد، مالی، موریتانی و نیجر است. این کمپین با ۴۵۰۰ نیرو هر ماه ۶۰۰ عملیات انجام می‌دهد.

او پس از ملاقات با ادریس دبی، رئیس‌جمهوری چاد، به دیدار نیروهای فرانسوی رفت و به همراه آنها مشغول صرف غذا شد. این دومین سفر ماکرون از این نوع پس از سفر سال گذشته به نیجر است.

رئیس‌جمهوری فرانسه همچنین با فرماندهان یگان‌های انگلیس، استونی، آلمان و اسپانیا که در این عملیات‌ها شرکت‌ دارند، ملاقات داشت.

همچنین آشپز شخصی رئیس‌جمهوری فرانسه به همراه او راهی چاد شد تا اطمینان حاصل کند که نیروهای فرانسوی وعده غذایی تعطیلات را از خانه میل می‌کنند. 





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=106219