گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و مصر

تاریخ ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴ | عنوان: مصر


وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای مصری خود روابط دو کشور از جمله روابط سیاسی و اقتصادی و پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک را بررسی کرد.


«احمد ابوزید» سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که «سامح شکری» وزیر خارجه این کشور دیشب از «مایک پومپئو» همتای آمریکایی خود تماس تلفنی دریافت کرد و دو طرف به بررسی مسائل مختلف سیاسی و اقتصادی و پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک پرداختند.

ابوزید افزود که وزیر خارجه آمریکا در این تماس تلفنی بر تمایل کشورش برای تقویت روابط استراتژیک با مصر و پایبندی به حمایت سیاسی و اقتصادی از این کشور از طریق همکاری مشترک با هدف تقویت توان مصر برای مقابله با چالش‌های امنیتی و تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کرد.

پومپئو گفت که دوره آینده شاهد حمایت بیشتر آمریکا از مصر و رفع موانع بر سر راه هر گونه کمک به مصر خواهد بود.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، شکری نیز بر اهتمام ویژه مصر به تقویت روابط با آمریکا و تمایل این کشور برای استمرار هماهنگی و رایزنی با واشنگتن درباره تحولات جاری منطقه و راهکارهای تقویت صلح و ثبات تأکید کرد.

پومپئو نیز تصریح کرد که واشنگتن علاقمند است هفته نخست ماه آگوست آینده میزبان وزیر خارجه مصر باشد و رایزنی و هماهنگی درباره روابط دو کشور و راهکارهای تقویت این همکاری ادامه یابد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=105510