گوترش اجرای کامل تحریم‌های تسلیحاتی لیبی را خواستار شد

تاریخ ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵ | عنوان: ليبي


دبیرکل سازمان ملل متحد از جامعه جهانی خواست تا قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص تحریم تسلیحاتی لیبی را به طور کامل اجرا کنند.


«آنتونیو گوترش» در گزارشی به شورای امنیت بر اجرای کامل قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص ممنوعیت صادرات سلاح به لیبی و استمرار بازرسی کشتی‌هایی که عازم بنادر لیبی هستند و بالعکس تأکید کرد.

گوترش در این گزارش آورده است که طی هفت سال گذشته از زمانیکه شورای امنیت تحریم تسلیحاتی لیبی را تصویب کرد اجرای این قطعنامه همچنان با چالش‌هایی مواجه است.

وی بر ضرورت اجرای کامل تدابیر مربوط به تحریم تسلیحاتی لیبی تأکید کرد و افزود که این مسئله برای حمایت از غیرنظامیان و احیای امنیت و ثبات در کشور و منطقه از اهمیت برخوردار است.

گوترش در گزارش خود همچنین اهمیت جمع‌آوری اطلاعات مربوط به روند تجارت سلاح و شیوه‌ها و فعالیت‌های مربوط به این امر در سواحل لیبی و ارتباط آن با تروریسم را مورد تأکید قرار داد.

سلامه: تدوین استراتژی تعامل با گروه‌های مسلح به مرحله پایانی رسیده است

فرستاده سازمان ملل در لیبی در نشست شورای امنیت که به منظور بررسی گزارش دبیرکل این سازمان برگزار شد، گفت که رایزنی درباره تدوین استراتژی تعامل با گروه‌های مسلح در لیبی به مراحل پایانی رسیده است.

طبق گزارش روزنامه «العربی‌الجدید»، سلامه اظهار داشت که این استراتژی جدید هرگز در کوتاه مدت نمی‌تواند به فعالیت گروه‌های مسلح منجر شود اما به این روند طولانی‌مدت کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد که ما استراتژی جدید برای تعامل با گروه‌های مسلح را توسعه داده و برای تحقق این هدف گروه‌های مسلح را در رایزنی‌های مستقیم با دولت مشارکت دادیم.

سلامه اظهار داشت: ما اکنون در مرحله پایانی رایزنی با مسئولان لیبی برای انجام آخرین تغییرات در این استراتژی و تدوین برنامه کاری جهت اجرای آن قرار داریم.

فرستاده سازمان ملل در لیبی همچنین از وجود اقلیتی در لیبی که برای حفظ وضعیت کنونی در این کشور به منظور تحقق منافع شخصی خود تلاش می‌کند، خبر داد.

وی ضرورت برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن و پایبندی به پذیرش نتایج آن را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد که زمان آن فرا رسیده تا به اعمال تغییرات در توافقنامه سیاسی امضا شده در الصخیرات مغرب پایان داده شده و بر روی برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی تا پایان سال جاری تمرکز شود.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=105249