بیست و ششمین نشست شورای حکام برنامه اسکان بشر ملل متحد در مقر دائمی هبیتات از 18 اردیبهشت ماه به مدت 5 روز در کنیا در برگزاری شد.
این نشست با حضور و سخنرانی رئیس جمهور کنیا، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دبیر اجرایی یونپ و دبیر اجرایی هبیتات آغاز به کار کرد.
شورای حکام برنامه اسکان بشر ملل متحد (هبیتات) با 58 عضو هر دو سال یکبار با حضور وزرا و مقامات بخش مسکن کشورهای عضو تشکیل جلسه میدهد.
شرکت کنندگان در این جلسات علاوه بر ارزیابی فعالیتهای گذشته و بررسی وضعیت بودجه و تامین مالی، چالشهای شهری در زیربخشهای مختلف را مورد بحث و بررسی قرار میدهند.
در بیست و ششمین نشست شورای حکام در نایروبی، هیأتی از وزارت راه و شهرسازی کشورمان شرکت کرده و ریاست هیأت را فرجوند سفیر و نماینده دائم کشورمان در هبیتات بر عهده دارد.