«عبدالقادر مساهل» وزیر امور مغرب عربی، اتحادیه آفریقا و اتحادیه عرب در دولت الجزایر روز شنبه از جنوب لیبی بازدید و طی آن با افراد سرشناس و مسئولان شهرداریهای جنوب دیدار کرد.
کمیته امور دفاع و امنیت ملی مجلس نمایندگان لیبی در بیانیه خود ورود این وزیر الجزایری به مناطق جنوب بدون کسب اجازه از دولت لیبی و دیدار با شخصیتهایی که خصومت و کینه دولت دارند را محکوم کرد.
خبرگزاری آناتولی گزارش داد که در این بیانیه از مردم لیبی خواسته شده است تا با موسسات دولت مشروع جهت شکوفایی کشور و حفظ امنیت و حاکمیت آن همکاری کرده و از آنها حمایت کنند.
«ابراهیم کرنفوده» عضو مجلس نمایندگان از منطقه اوباری نیز در این باره گفت که سفر این وزیر الجزایر به جنوب لیبی با هماهنگی قبلی با مسئولان لیبی و در راستای سفرهای مستمر وی به این کشور و ایفای نقش مهم در جهت برقراری ثبات در کشور بوده است.