وزیر خارجه عربستان به قاهره می‌رود

تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷ | عنوان: مصر


یک روزنامه مصری نزدیک به ریاست‌جمهوری این کشور از سفر وزیر خارجه عربستان به قاهره طی هفته جاری خبر داد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه «الیوم‌السابع» به نقل از برخی منابع آگاه نوشت که «عادل الجبیر» هفته جاری به منظور بررسی مقدمات برگزاری نشست سران دو کشور، به قاهره سفر می‌کند.

بنابر این گزارش، الجبیر در این سفر با «سامح شکری» همتای مصری خود دیدار و درباره برنامه‌های مربوط به دیدار «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی گفت‌وگو می‌کند.

این روزنامه به زمان دیدار السیسی و ملک سلمان اشاره‌ای نکرد و تنها افزود که منطقه با اوضاع دشواری مواجه است که تشریک مساعی کشورها از جمله مصر و عربستان را می‌طلبد.

السیسی اخیرا در حاشیه اجلاس سران عرب در اردن با ملک سلمان دیدار کرد و وی نیز از السیسی برای سفر به ریاض دعوت بعمل آورد.

پیش از این روابط ریاض و قاهره به دلیل اختلاف بر سر موضوع سوریه و اعطای رأی قاهره به طرح روسیه در شورای امنیت تیره شده بود.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=104127