کشته شدن ۵ تکفیری دیگر در حملات ارتش مصر

تاریخ ۰۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶ | عنوان: مصر


ارتش مصر امروز از کشته شدن ۵ تکفیری دیگر در عملیات ارتش در شمال سینا خبر داد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی ارتش مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای ارتش دوم میدانی موفق شدند 5 تکفیری «بسیار خطرناک» از جمله یک سرکرده گروه تروریستی أنصار بیت‌المقدس را به قتل برسانند.

خبرگزاری آلمان گزارش داد که ارتش مصر همچنین 16 مظنون را بازداشت و مقادیری مهمات را کشف و ضبط کرد.

ارتش مصر روز پنج‌شنبه گذشته نیز از کشته شدن 10 تن از نیروهای ارتش در دو انفجاری که در مرکز سینا رخ داد، خبر داده بود.

نیروهای ارتش و پلیس مصر از سه سال پیش با هدف نابودی گروه‌های تروریستی، عملیات‌های گسترده‌ای را در مناطق شمال و مرکز سینا آغاز کرده‌اند.

طی سه سال اخیر گروه‌های تروریستی عملیات‌های زیادی را علیه ارتش و پلیس مصر انجام داده‌اند که طی آن تعدادی از نیروهای ارتش و پلیس کشته و یا زخمی شده‌اند.

این در حالی است که اخیرا به دنبال تهدیدات گروه‌های تروریستی علیه قبطی‌های مصر در سینا، شماری از خانواده‌های قبطی این منطقه را ترک کرده و به دیگر استان‌های مصر کوچ کردند.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=104091