هیأتی از حماس بزودی به قاهره می‌رود

تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۴ | عنوان: مصر


منابع آگاه از حل تقریبی اختلاف اخیر به وجود آمده میان حماس و مصر خبر دادند و گفتند بزودی هیأتی از حماس در همین راستا به قاهره سفر می‌کند.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه به وبگاه «فلسطین‌الیوم» اعلام کردند که در خلال هفته اخیر تماس‌های گسترده‌ای میان طرف مصری و جنبش حماس در راستای اختلاف به وجود آمده وجود داشته است.

بر اساس این گزارش، حماس موفق شده این اختلاف اخیر را به نحوی حل کند؛ اختلافی که پس از اظهارات وزیر کشور مصر مبنی بر دست داشتن حماس در ترور «هشام برکات» دادستان کل مصر در سال گذشته به وجود آمد.

خبرنگار فلسطین‌الیوم افزود: توافقاتی درباره دیدارهایی میان رهبران حماس و مسئولان مصری در داخل و خارج فلسطین صورت گرفته است و مساله استقبال از رهبران حماس در قاهره (برای همین موضوع) فقط مساله زمان است.

منابع آگاه افزودند، ریاست هیات حماس که قرار است به قاهره رود «محمود الزهار» عضو دفتر سیاسی حماس بر عهده خواهد داشت و «موسی ابومرزوق» نیز در این دیدارها شرکت خواهد کرد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=103350