3 هزار لیبیایی در 24 ساعت گذشته وارد تونس شدند

تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵ | عنوان: شمال آفريقا


وزارت کشور تونس از ورود بیش از سه هزار شهروند لیبی به این کشور به دنبال احتمال دخالت نظامی قریب الوقوع غرب در لیبی خبر داد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، همزمان با نزدیک شدن به دخالت نظامی در لیبی برای مقابله با داعش، بیش از سه هزار شهروند لیبی وارد تونس شدند.

به گزارش پایگاه خبری«وطن»، سخنگوی وزارت کشور تونس اعلام کرد تنها از طریق گذرگاه «رأس جدیر» سه هزار لیبیایی در 24 ساعت گذشته وارد تونس شده‌اند.

از دو هفته پیش و به دنبال افزایش احتمال دخالت نظامی کشورهای غربی در لیبی شهروندان لیبی از بیم حملات مجبور به مهاجرت به کشورهای همجوار مانند تونس و الجزائر شده‌اند.

مقامات تونس و الجزائر بیم آن دارند که تروریست‌های داعش در بین مهاجران وارد کشورهای خود شوند.

مقامات تونسی و الجرائری روز شنبه از هماهنگی امنیتی بین دو کشور برای مقابله با تروریست‌ها خبر دادند.

تونس و الجزائر برای مقابله با خطر تروریست‌هایی که احتمال دارد با شروع دخالت نظامی غرب وارد خاک آن‌ها شود، همکاری‌های امنیتی شروع کرده و قصد دارند لیستی از شهروندان خود که مظنون به همکاری با تروریست‌ها هستند، آماده کنند.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=103063