به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «احمد ابوزید» سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرده که قرار است نشست 6گانهای در سطح وزرای خارجه و آبیاری، مصر، سودان و اتیوپی برگزار شود.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، روز چهارشنبه گزارش داد که قرار است در این نشست چالشهای موجود برای برگزاری نشست سد النهضه از میان برداشته شود و هرچه سریعتر این نشست برگزار شود.
ابوزید اعلام کرد که هنوز تاریخ دقیق برگزاری این نشست مشخص نشده است و رایزنی میان مصر، سودان و اتیوپی برای تعیین تاریخ دقیق این نشست ادامه دارد.
سد النهضه یا سد هزاره بزرگ به وسیله دولت اتیوپی در دست احداث بر روی رود نیل است و در صورت تکمیل تا سال 2017 بزرگترین سد برقآبی قاره آفریقا خواهد بود و یکی از 10 سد بزرگ جهان برای تولید انرژی برقآبی به شمار خواهد رفت.
بیش از 4 سال است که میان کشورهای مصر، اتیوپی و سودان درباره احداث این سد اختلاف نظر وجود دارد، مصر و سودان اعتقاد دارند احداث سد بر روی رود نیل در اتیوپی منافع این دو کشور را با خطر بزرگی مواجه میکند و اتیوپی نیز اعتقاد دارد ساخت این سد منافع هیچ کشوری را به خطر نینداخته بلکه با تولید 700 مگاوات برق عامل توسعه منطقه خواهد شد.