کارکنان سفارت آمریکا در مصر از سفر به صحرای سینا منع شدند

تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۹ | عنوان: مصر


به دنبال سقوط هواپیمای روسی در صحرای «سینا»، سفارت آمریکا در قاهره به کارکنان خود دستور داد که از سفر به صحران سینا خودداری کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سفارت آمریکا در قاهره به کارکنان خود دستور داد بنا بر احتیاط از سفر به هرمکان در صحرای«سیا» در مصر خودداری کنند.

سفارت آمریکا در قاهره به کارکنان خود دستور دادند که تا زمان مشخص‌ شدن نتیجه تحقیقات درباره سقوط هواپیمای مسافربری روسیه در صحرای «سینا» بنا بر احتیاط از هرگونه سفر به صحرای سینا خودداری کنند.

روز شنبه یک فروند هواپیمای ایرباس 321 روسیه در حالی که تنها چند دقیقه از بلند شدنش از باند فرودگاه شرم الشیخ مصر می‌گذشت، به دلیل نامشخص سقوط کرد.

در حالی سفارت آمریکا به کارکنان خود درباره هرگونه سفر به صحرای سینا هشدار داده‌ است که امروز سه شنبه، شبکه ان‌بی‌سی در گزارشی به نقل از کارشناسان اطلاعاتی آمریکا از ثبت شدن لحظه انفجار هواپیمای روسیه توسط ماهواره‌های آمریکا خبر داده است.

این کارشناسان گفتند که در تصاویر ماهواره‌ای همزمان با لحظه سقوط هواپیمای روسی در سینای مصر، یک «موج ناشی از گرما» ناشی از انفجار ثبت شده است.

از سوی دیگر خبرگزاری ایتارتاس هم گزارش داده که در مکانی که لاشه هواپیما پیدا شده، «برخی عناصر» پیدا شده که جزو هواپیما نیستند.

گفته می‌شود این عناصر «غیرمرتبط با اجزای هواپیما» برای بررسی و تحلیل به آزمایشگاه ارسال شده است.

این خبرگزاری به نقل از یک کارشناس گفته احتمال آنکه این «عناصر» مربوط به بار و وسایل شخصی مسافران و خدمه باشد و یا اینکه بخشهایی از «بمب» باشد، وجود دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=101502