تونس به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش پیوست

تاریخ ۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷ | عنوان: تونس


کشور تونس از پیوستنش به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تونس سه‌شنبه اعلام کرد به ائتلاف موسوم به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش پیوسته است و در حال حاضر زمینه‌های مشارکتش در این ائتلاف و میزان آن را بررسی می‌کند.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «الدیار»، «حبیب الصید» رئیس‌جمهور تونس، پرونده این کشور با تهدید‌های امنیتی آن را در برابر رهبران جهان در شورای امنیت تشریح و پیوستن این کشور به ائتلاف ضد داعش را اعلام کرد.

الصید تاکید کرد با کمیته ویژه مبارزه با تروریسم وابسته به سازمان ملل در حال انجام هماهنگی برای چگونگی مشارکت در این ائتلاف است.

بر اساس برآوردهای جدید تعداد تونسی‌هایی که تا کنون به گروه‌های تروریستی پیوسته‌اند، هشت هزار نفر است و و این امر بیم و ترس‌ها دولت چین از گسترش تروریسم در تونس در صورت بازگشت این تروریست‌ها را افزایش داده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=100918