مصر ۲۱۵ مخالف «عبدالفتاح السیسی» را محاکمه می‌کند

تاریخ ۰۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰ | عنوان: مصر


دادگاه جنائی قاهره ۲۱۵ نفر از معترضان به کودتای عبدالفتاح السیسی را به اتهام تشکیل باند مسلحانه محاکمه می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دادگاه جنائی شمال قاهره به ریاست قاضی «شعبان الشامی» روز یکشنبه 215 نفر از مخالفان کودتا در مصر را به اتهام تشکیل گروهی مسلح محاکمه می‌کند.

روزنامه «العربی الجدید»، گزارش داد که این افراد متهم به تشکیل گروهی تحت عنوان «گردان‌های حلوان» هستند و دادگاه از دادن نسخه‌ای از پرونده به هیأت دفاع خودداری کرده که نشان دهنده جهت دار بودن دادگاه مصری است.

هیأت دفاع از این متهمان اعلام کرد که اتهامات وارد شده به آنها کاملا سیاسی است و چیزی جز اتهامات واهی سازمان امنیت ملی مصر به متهمان نیست که زیر شکنجه از آنها اعتراف گیری کرده است.

هیأت دفاع متهمان تأکید کرد که بسیاری از این افراد زمانی پیش‌تر از زمان جرم‌هایی که به آن متهم شده‌اند در خانه‌ها یا محل کارشان یا در حالی که در تظاهرات مسالمت آمیز مشارکت کرده بودند بازداشت شده‌اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=100309