سلاح‌های ساخت اسرائیل در جنگ داخلی سودان استفاده می‌شود

تاریخ ۰۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰ | عنوان: سودان


شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کرد سلاح‌های ساخت رژیم صهیونیستی در جنگ داخلی سودان جنوبی شناسایی شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق گزارش شورای امنیت سازمان ملل متحد که اخیرا منتشر شده، سلاح‌های ساخت رژیم صهیونیستی در جنگ داخلی سودان جنوبی مورد استفاده قرار گرفته است.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، تهیه‌کنندگان این گزارش گروهی از کارشناسان شورای امنیت سازمان ملل هستند که برای تحلیل جنگ داخلی سودان جنوبی منصوب شده‌اند.

بر اساس این گزارش، سلاح‌های اتوماتیک «IWI ACE» ساخت اسرائیل به وسیله عکس‌هایی شناسایی شدند که در سودان جنوبی گرفته شده‌اند که طبق گزارش شورای امنیت، اغلب نیروهای امنیتی مقامات ارشد و افسران ارشد نظامی از این سلاح‌ها استفاده می‌کنند.

کمیته کارشناسان شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد برخی از این سلاح‌ها پیش از شروع جنگ داخلی در این کشور در اختیار سازمان امنیت ملی سودان قرار گرفته است اما بیشتر این سلاح‌ها در حین جنگ به این کشور ارسال شده‌اند. جنگ داخلی سودان دسامبر 2013 شروع شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=100234